MENU DE CUIJT
Wij werken met de meest verse producten die onze leveranciers dagelijks aanleveren. Hiermee maken wij elke dag een high end menu. U moet hierbij denken aan producten met prachtige vis, schaal en schelpdieren uit Zeeland. Groenten uit de omgeving van uit Zuidoost Brabant en natuurlijk vlees van lokale boerderijen.
We gaan u meenemen in een ervaring van smaken en techieken. Van amuses tot aan het dessert wordt er met aandacht gekookt om het beste van nu te serveren. Een filosofie waarbij de waarde van een product wordt belicht.
Het menu kan dan ook dagelijks verschillen, dit is afhankelijk wat er dag vers wordt aangeleverd.
Vanaf 18 Juli en de maand Augustus zullen we tijdens de lunch naast het lunch menu ook a la carte serveren!
DINER
–
In de avond serveren we het menu “De Cuijt”.
94,50
LUNCHMENU
–
Tijdens de lunch serveren wij een aangepast menu “De Cuijt”
67,50
Met uitzondering van zondag, dan serveren we volledig menu de Cuijt
A LA CARTE
GRIETBOT – OESTER – BEURRE BLANC
KREEFT – YUZU KOSHO – AARDAPPEL – BISQUE
KWARTEL – MORILLES
KALFSWANG – KAAS – PREI
GANZENLEVER – PERZIK – PORT
DESSERT
We bieden een vegetarisch menu aan.
Ook kunnen en willen we waar mogelijk (beperkt) rekening houden met allergieën.
Neem hiervoor wel even ruim van te voren contact met ons op.
Als u met kinderen komt eten, laat het ons ook even weten. Desgewenst kunnen we hiervoor iets speciaals bereiden.